tag:blogger.com,1999:blog-32946396.post6670284585832608385..comments2023-11-03T14:20:09.672+02:00Comments on Greeks for Beer: To ελληνικό μπυρολόγιο: Το Μεγάλο Φαγοπότιgreektrappisthttp://www.blogger.com/profile/10612581806746396347noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-32946396.post-54128327868456816562007-02-02T20:30:00.000+02:002007-02-02T20:30:00.000+02:00milforebeer, το πράσινο τυρί ήταν όντως φονικό πρά...milforebeer, το πράσινο τυρί ήταν όντως φονικό πράμα. Υπάρχουν φωτογραφίες που πολύ απλά δεν τολμάμε να δημοσιεύσουμε και αναγκαστήκαμε να λογοκρίνουμε. Ωστόσο, παρόλη την αηδιαστική του εμφάνιση δεν είχε παρενέργειες, ήταν μάλλον ουδέτερο γευστικά.<br /><br />Η μπύρα που λες ακούγεται ενδιαφέρουσα. Την έχεις δοκιμάσει; Γράψε μας πώς σου φάνηκε.<br /><br />Υ.Γ.Είναι πασιφανές ότι αυτό το blog δενBrewtus_Tripeliushttps://www.blogger.com/profile/09121122518773343612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32946396.post-77505111042374323532007-02-02T19:56:00.000+02:002007-02-02T19:56:00.000+02:00Μετά το μπλε τυρί, το πράσινο... Να δω τι άλλο θα ...Μετά το μπλε τυρί, το πράσινο... Να δω τι άλλο θα ακούσουμε. Ισως κανένα ροζ τυρί με λαχανί βούλες... <br />Αλλά μιας και είστε τόσο τολμηροι στις γευστικές δοκιμές δεν δοκιμάζετε και εκείνη την καινούργια "ιδιαίτερη" μπυρίτσα με το ζωμό βοδινού κρέατος και τη βύνη, ονόματι "Kwispelbier"? Ολο και κάποιος απο εσάς θα μπορέσει να προμηθευτεί ένα μπουκαλάκι εξ Ολλανδίας.<br /><br />Για να σας δω...<Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32946396.post-75184115749343681512007-02-02T19:01:00.000+02:002007-02-02T19:01:00.000+02:00Μπυρολάγνε (τέλειο nick!) οπωσδήποτε θα γράψουμε γ...Μπυρολάγνε (τέλειο nick!) οπωσδήποτε θα γράψουμε για την Πειραϊκή.<br /><br />Έχω δοκιμάσει τις μπύρες της, με ιδιαίτερη αδυναμία στην Pale Ale.<br /><br />Όχι μόνον της αξίζουν ΠΟΛΛΑ συγχαρητήρια για την προσπάθεια, αλλά κερδίζει και εύσημα για την ποιότητα και την γεύση της. Οι μπύρες της είναι όντως ποιοτικές, ισορροπημένες, προσαρμοσμένες στα καθημάς δεδομένα.<br /><br />Stay tuned για Brewtus_Tripeliushttps://www.blogger.com/profile/09121122518773343612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32946396.post-69222339961095604642007-02-02T18:02:00.000+02:002007-02-02T18:02:00.000+02:00ορεκτικότατες, τόσο οι φωτό όσο και η περιγραφή.. ...ορεκτικότατες, τόσο οι φωτό όσο και η περιγραφή.. συγχαρητηρια!! αν και αυτό το πρασινο πράγμα δειχνει μάλλον επικίνδυνο, πρέπει να σκοτώνει στα 2 μέτρα!<br /><br />θα ήθελα να σας παρακαλέσω να κάνετε ενα post για τη μικροζυθοποιεία Πειραϊκή. προσωπικά, πιστεύω ότι οι μπύρες της δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, αλλά, η προσπάθεια αξίζει της υποστήριξης μας. Δε συμφωνείτε;Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32946396.post-85198131082501045092007-02-02T02:06:00.000+02:002007-02-02T02:06:00.000+02:00onomatodosia, ορθές οι παρατηρήσεις σου-τα Weisswu...onomatodosia, ορθές οι παρατηρήσεις σου-τα Weisswurst είναι ιδανικά βραστά σε γαβάθα με νερό και δεμένα τα άκρα τους... και μπόλικο Sauerkraut χωριστά. Αλλά είπαμε, σε μεταμοντέρνους καιρούς πειραματιζόμαστε! Την επόμενη φορά πάντως θα είμαστε πιο πιστοί στις παραδόσεις.Brewtus_Tripeliushttps://www.blogger.com/profile/09121122518773343612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32946396.post-7804365032839994792007-02-01T22:48:00.000+02:002007-02-01T22:48:00.000+02:00μ αρεσει πολυ το μπλοκ σου.
μιλαει για το αγαπημεν...μ αρεσει πολυ το μπλοκ σου.<br />μιλαει για το αγαπημενο μου ποτο.την μπιρα.<br /><br />τα Weisswurst ποτε στο γκριλ.βραστα κανα πενταλεπτο σε κοχλαστο νερο.<br />ποτε με μαυρη μπιρα.παντα με weizen και με κουλουρι.μπρετζελ.<br />και με σενφ.μουσταρδα.<br />μακια μακια απο βαυαρια!!!ONOMATODOSIAhttps://www.blogger.com/profile/00529408025619244649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32946396.post-92212968616508828632007-02-01T09:58:00.000+02:002007-02-01T09:58:00.000+02:00Σ' ευχαριστούμε δοκιμε, ακόμα όμως δεν έχω χωνέψει...Σ' ευχαριστούμε δοκιμε, ακόμα όμως δεν έχω χωνέψει το πράσινο τυρί, κι ας έχει περάσει ένας μήνας:)<br />Οπως λέει και ο γερμανοτραφής Brewtus, αυτό το είδος τυριού είναι μόνο για να μπαίνει άψητο στα σάντουιτς, και όχι για ψήσιμο, όπως καταχρηστικά πράξαμε έμεις, δίνοντας έναν πιο καλτ τόνο στο γεύμα μας...greektrappisthttps://www.blogger.com/profile/10612581806746396347noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-32946396.post-86333149594514972352007-02-01T05:02:00.000+02:002007-02-01T05:02:00.000+02:00Re paidia ti eikones einai autes! Prepei na ta tim...Re paidia ti eikones einai autes! Prepei na ta timisate deontws! Xairomai pou eiste synepeis me tis yposxeseis sas! Kali xwneyi!Dokimoshttps://www.blogger.com/profile/11086429123042037674noreply@blogger.com