Σάββατο, Φεβρουαρίου 24

Μπυροθεραπεία

Πειραματόζωο: Brewtus_Tripelius, ετών 30.
Διάγνωση: Αϋπνίες λόγω αυξημένου άγχους, σκοτεινές σκέψεις (αδικαιολόγητος φόβος εμφράγματος, εμμονή με τα πρώτα –αντα, επικείμενη middle life crisis κ.α. )
Θεραπεία: μια Westmalle 33ml Tripel πριν τον ύπνο (εναλλακτικά Chimay Μπλε)
Διάρκεια πειράματος: 7 ημέρες.
Σκοπός: Να μελετηθεί η επίδραση ευλογημένης μπύρας στην ποιότητα του ύπνου.

Τελικά η καλή μπύρα έχει αγχολυτική δράση. Αν αισθάνεστε άγχος, αν στριφογυρίζετε για ώρες στο κρεβάτι σας κάθε βράδυ, αν τέλος πάντων υποφέρετε από ψυχοσωματικές διαταραχές, δοκιμάστε την μπυροθεραπεία που σας προτείνει το Greeks for Beer. Πλέον και κλινικά αποδεδειγμένη!

Ειδικότερα, προτείνουμε μια 33ml μπυρίτσα την ημέρα, είτε πριν τον ύπνο, είτε προτού έρθετε σε επαφή με αγχογόνους παράγοντες (αρκεί αυτές να μην περιλαμβάνουν εξετάσεις ή οδήγηση!).

Εμείς θέσαμε τον εαυτόν μας στην υπηρεσία της επιστήμης και δοκιμάσαμε την πρωτοποριακή αυτή μπυροθεραπεία για λίγες ημέρες με Westmalle Tripel, πίνοντας ένα μπουκαλάκι κάθε βράδυ, περίπου 1 ½ ώρα πριν τον ύπνο, συνήθως κατά την διάρκεια χολιγουντιανής ταινίας (Blade Runner, Angel Heart) ή ανάγνωσης ψυχωφελών βιβλίων (R. Dawkins, ‘The God Delusion’).

Αποτελέσματα:

Ο ασθενής παρουσίασε μέτριο μούδιασμα των άκρων, χαλάρωση σωματική τε και ψυχική και ήρεμη συμπεριφορά με άμεση συνέπεια την ομαλή του παράδοση στην αγκαλιά του Μορφέα. Πρωινό ξύπνημα χωρίς κανένα hangover, με καλή διάθεση και καθαρό μυαλό.

Αντί λοιπόν να κατεβάζετε χάπια, ουϊσκια και άλλα φαρμάκια, δοκιμάστε μια καλή, δυνατή, αλλά σε μικρή ποσότητα μπυρίτσα τη συνοδεία μιας ευχάριστης ταινίας ή ενός καλού βιβλίου!

Υ.Γ. Εξίσου καλή δουλειά κάνουν και οι άλλες τραππιστικές μπύρες, απομένει όμως να δούμε τα αποτελέσματα των ερευνών με Weissbier.

5 σχόλια:

ONOMATODOSIA είπε...

μ εβαλες και λινκ.χαχαχα!θα σου τη χαλασω λιγο.μετα τις μπυρες ,αρχισα τα ρουμια και τωρα πινω ενα χαλαρωτικο τζακ.ε,λποπον.πρεπει να συναντηθουμε.για τις weizen που λες,ναι ειναι μαστουρικες μπιρες .με δυο εχεις φυγει.
τωρα τα 33ml κουτακια οκ.ειναι αγγλικο πρωινο.
γραφεις τελεια.αυτα τα ελληνικα επιθυμω να μιλαω,γραφω καποτε...
ποιος ηταν ο ασθενης;

greektrappist είπε...

Αν αυτή η θεραπεία διαδοθεί θα υποκαταστήσει τα ηρεμηστικά-υπνωτικά χάπια!
Εχω δοκιμάσει στο παρελθόν την Aventinus στον ίδιο ρόλο με επιτυχία. Ενα μπουκάλι 500 ml είναι όσο πρέπει. Παραπάνω από μια φιάλη προκαλεί παρενέργειες, ειδικά αν δεν έχει προηγηθεί γεύμα.
Θα θεωρούσα ακατάλληλες ως "ηρεμιστικές μπύρες" τις πολύ βαριές, όπως τις Quadrupel που είναι έντονα χημικές. Από την άλλη είναι λίγες οι ελαφριές ξανθές με 5% αλκοόλ, αλλά και οι lambic που μπορούν εύκολα να ανακατέψουν το στομάχι.

Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ είπε...

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι μετά απο μια έντονη μέρα, μισό λίτρο μπύρα είναι το νούμερο ένα αγχολυτικό.

rockordie είπε...

Ε, όχι και middle life crisis στα 30αντα.

Η θεραπεία αυτή έχει αποτελέσματα για πολλά και διάφορα νοσήματα όπως ακατάσχετη φλυαρία, no κούκου, ball breaking, οπαδική στεναχώρια και broken heart syndrome.
Σίγουρα πράγματα.

Gutenberg είπε...

Εύγε. Δεν είναι πολλοί πλέον αυτοί που τολμούν να "θυσιάζονται" στην υπηρεσία της επιστήμης και για το κοινό καλό!