Παρασκευή, Ιουνίου 8

Οι μεγάλες μπύρες κάνουν τους μεγάλους ηγέτες



Αμέσως μετά την πληροφορία ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους ο νεότερος αδιαθέτησε (σ.σ. καλά πληροφορημένες πηγές του ιστολογίου από τη Γερμανία αναφέρουν στομαχόπονο) το Greeks for Beer, διαθέτοντας όσφρηση λαγωνικού, έψαξε το θέμα και έβγαλε πραγματικό λαβράκι.
Γενικότερα, ο Πλανητάρχης δεν φημίζεται για τις καλές επιλογές και το γούστο του, γεγονός που αποδεικνύεται και από την παταγώδη αποτυχία των κυβερνητικών του αποφάσεων εντός και εκτός Αμερικής. Του λόγου το αληθές αποδεικνύεται περίτρανα και από τη φωτογραφία στην οποία ο πρόεδρος απεικονίζεται να συνομιλεί με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Άγγελα Μέρκελ, κρατώντας ένα υπερχειλισμένο ποτήρι μπύρας που στάζει στο παντελόνι του.
Η επιλογή του αυτή δεν στάθηκε μόνο ο βασικός λόγος για το στομαχόπονο που τον κατέλαβε την επαύριο το πρωί και παρολίγο να στερήσει την παρουσία του από τους υπόλοιπους G7 στην αναμνηστική φωτογραφία. Αυτό που κρατάει ετούτο το μπυρολόγιο ως πολύτιμο συμπέρασμα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από την απλή αποκλειστική πληροφορία τεκμηριωμένη με φωτογραφικό ντοκουμέντο που πρώτοι σας μεταδίδουμε.
Οφείλουμε να σταθούμε στο παγιωμένο αξίωμα ότι οι μεγάλες επιλογές κάνουν τους μεγάλους ηγέτες και ο κύριος Τζ. Μπους επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το μικρόν του αναστήματός του ως ηγέτης με την κάκιστη επιλογή του στο ποτό που πίνει, λεκιάζοντας μάλιστα τα ρούχα του.

Προσεκτική αυτοψία της επιστημονικής ομάδας του ιστολογίου μετά από σύσκεψη απεφάνθη ομόφωνα ότι η μπύρα στα άτσαλα χέρια του Ρεπουμπλικανού από το Τέξας είναι ένα ποτήρι γεμάτο με Heineken Buckler περιεκτικότητας 0,5% αλκοόλ που παρασκευάζεται στην Ολλανδία. Συγκεκριμένα, ο Πλανητάρχης έχει επιλέξει μια μπύρα που συγκεντρώνει το συγκλονιστικό 3% στο ratebeer (περίπου τόσο υπολογίζεται και το ποσοστό αποδοχής του παγκοσμίως...).
Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος που κρατάει τρεμάμενος το ποτήρι με το ποτό που προσομοιάζει με μπύρα και αποκαλείται Buckler λαμβάνει συνεχώς αποφάσεις από τις οποίες κρίνεται η μοίρα της ανθρωπότητας... Θεωρούμε ότι όσοι δεν έχουν πειστεί ακόμα για την ακαταλληλότητά του, δεν έχουν παρά να κοιτάξουν την εικόνα. Φανταστείτε να του έλεγαν να σερβιριστεί μόνος του καμία weiss τι θα γινόταν...

Υ.Γ. Σε όσους επιθυμούν να ξεπεράσουν ταχέως και χωρίς τραύμα στην ψυχή τη συγκεκριμένη εικόνα, προτείνουμε μια καθαρόαιμη Bush 12άρα.

8 σχόλια:

CGP είπε...

Υπάρχει λόγος, είναι πρώην αλκοολικός και νομίζω ότι έχει υποστεί και θεραπεία.

rockordie είπε...

Την σκηνή αυτήν την είδα στις ειδήσεις και θα έπρεπε να δείτε το βλέμμα της Μέρκελ όταν είδε την μπύρα...ανεκτίμητο.

Μα καλά δεν ντρέπεται να βρίσκεται δίπλα στην ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ καγκελάριο και να πίνει τέτοιες αηδίες.
Είναι σαν να βρίσκεσαι στην Γαλλία, να είσαι δίπλα στον Σαρκοζί και να πίνεις "Το κρασί της παρέας", αυτό στην χάρτινη συσκευασία.

greektrappist είπε...

Cgp, το ξέρω ότι είχε πρόβλημα, αλλά για πρώην αλκοολικούς υπάρχει και το νερό.
Rockordie, εγώ δεν το είδα στη τηλεόραση. Πρέπει να είχε πλάκα.
Πάντως Σιράκ-Σρέντερ είχαν σίγουρα καλύτερο γούστο όταν περιδρομιάζανε λουκάνικα και έπιναν καλές μπυρίτσες στην Αλσατία.

CGP είπε...

@ greektrapist

Μα είναι και ευγενής. Ηθελε να τιμήσει την χώρα, πίνοντας το εθνικό της ποτό. Και μη χειρότερα....

Spermbob είπε...

Απορώ με την Μέρκελ, πως τον άφησε να πιεί αυτό το έκτρωμα.

Ευτυχώς έχω πολλά χρόνια να την βρώ μπροστά μου, εύχομαι να έχει σταματήσει να έρχεται στην Ελλάδα !!

mantz είπε...

Είναι η μόνη "μπύρα" που δεν έχω καταφέρει να πιω ολόκληρο το μπουκάλι / ποτήρι. Ακόμη και κάποιες αγγλικές ale που δεν είναι του γούστου μου τις κατάφερνα σιγά-σιγά. Ξανακοιτώντας τις σημειώσεις μου βλέπω ότι έχω γράψει το εξής:
"1. Να προτιμηθεί μόνο σε περίπτωση κινδύνου αφυδάτωσης."

Rat είπε...

Καλά δεν υπήρχε κανένας σύμβουλος να του πει τι να πάρει;

JohnnYoXSios(Paulaner) είπε...

Δεν την γνωριζω την "μπυρα"αλλα πεθανα στο γελιο με τα σχολια σας...Για τον Βους μιλαμε αν ειχε γνωση των οσων εχει κανει θα ειχε παρετιθει και θα γινοταν καφετζης
Με σπεσιαλιτε τον χειροκουνιμενο φραπε!