Πέμπτη, Μαΐου 17

34 Cambridge Beer Festival


Το Cambridge είναι γνωστό για τα περιβόητα κολλέγιά του, τις φιλελεύθερες τάσεις του και τους ημιπαράφρονες φοιτητές του. Στον βρετανικό κόσμο της μπύρας, όμως είναι γνωστό και για το Cambridge Beer Festival, ένα πολύ συμπαθητικό φεστιβαλ μπύρας, όπου -σε αντίθεση με τα επισημότατα formal halls των πιο παραδοσιακών κολλεγίων- η είσοδος δεν απαιτεί ούτε γραββάτες, ούτε μαύρες κάπες.

Φέτος το φεστιβάλ θα λάβει χώρα από τις 21 έως τις 26 Μαϊου. Το Greeks for Beer θα είναι παρόν στην εκδήλωση, η ιστοσελίδα της οποίας υπόσχεται 170 μπύρες από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και πάνω από 60 μπύρες από την Τσεχία, το Βέλγιο και την Γερμανία.

Το φαγητό δεν υπόσχεται πολλά, οι μπύρες όμως υπόσχονται και με το παραπάνω, αφού τέτοιες εκδηλώσεις ειναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνει κάποιος νέες μπυρογνωριμίες.

Θα επανέλθουμε με τις εντυπώσεις μας ώστε να κρίνουμε και τα καθ'ημάς καλύτερα-- αφού, ως γνωστόν, η Αθήνα έχει το δικό της φεστιβάλ, εδώ και λίγα χρόνια-- το οποίο βέβαια ομοιάζει περισσότερο με πανηγύρι, παρά με γνήσιο μπυροφεστιβάλ.

2 σχόλια:

rockordie είπε...

Καλό κουράγιο στον αντιπρόσωπο και να του πείτε ότι θέλουμε να γράψει για ΟΛΕΣ τις μπύρες.



P.S: Τα ελληνικά μοιάζουν περισσότερο με γυφτοπάζαρα παρά με πανηγύρια.

greektrappist είπε...

Εγώ προσωπικά δεν εύχομαι κουράγιο γιατί ζηλεύω τον ανταποκριτή Brewtus, έστω κι αν ξέρω ότι η πλειοψηφία του ζύθου θα είναι βρετανικής προέλευσης:)