Παρασκευή, Μαρτίου 23

Chimay Rouge vs Kasteelbier Brune: Μονομαχία στους αιθέρες

Θέατρο Επιχειρήσεων: Le Grand Café

Τοποθεσία: Βρυξέλλες.

Ώρα: 16:00

Αντίπαλοι: Chimay Rouge vs. Kasteelbier Brune

Καύσιμα δεξαμενών: 33cl

Σκοπός Ασκήσεως: Κατάκτηση του ουραν(ίσκ)ου

Μοιάζουν αλλά δεν είναι ίδιες, τα γεμάτα ποτήρια που ξεχειλίζουν γεύση και άρωμα, σαν ζευγάρι μαχητικών αεροσκαφών, δίπλα στον αεροδιάδρομο, έτοιμες να προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις στους θαυμαστές τους. Ο πύργος έλεγχου ακούγεται να λέει 'στην υγειά μας΄ και ….μετάκαυση και απογείωση.

Μέσα σε δευτερόλεπτα οι πρώτες γουλιές έρχονται σε επαφή με τον ουρανίσκο, νιώθεις σαν να περνούν μαχητικά από δίπλα σου. Μυρίζεις το μεθυστικό άρωμα που αναβλύζει από τα ποτήρια.

Σαν F-16, η Chimay Rouge, σήμα κατατεθέν του Abbaye de Scourmont, εμπορική αλλά εξαιρετικά ποιοτική και δοκιμασμένη, μια επιλογή σχετικά οικονομική, παντός καιρού, με επιχειρησιακή ετοιμότητα μέρα και νύχτα, μπορείς κάτω από σχεδόν όλες τις συνθήκες να βασίζεσαι πάνω της.

Και δίπλα της ένα Eurofighter, η Kasteelbier Brune, μισή γενιά πιο εξελιγμένη, της βιομηχανίας Van Honsebrouck, λίγο πιο ακριβή επιλογή, πιο βαρύ αεροσκάφος, πιο δυνατό, 11 βαθμοί αλκοόλ σε σχέση με τους 7 της Chimay, με κινητήρα πιο μαλακό και αθόρυβο, και γεύση πιο γλυκιά στον ουρανίσκο.

Ο αφρός της μετάκαυσης που διαχέεται στο περιβάλλον, γεμάτος άρωμα, πλούσιος καθώς τα δυο μαχητικά παίρνουν θέσεις μάχης μετωπικά το ένα με το άλλο. Δύσκολο να κάνει κανείς πρόβλεψη για το νικητή. Τα δυο αεροσκάφη πραγματοποιούν περίτεχνους και εξαιρετικά δύσκολους ελιγμούς με σκοπό να αποκτήσουν το πλεονέκτημα.

Η Chimay, δυνατή τα δίνει όλα και εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι είναι πιο ελαφριά στην αρχή φαίνεται ότι θα καταφέρει να φέρει τον αντίπαλο σε δύσκολη θέση, αλλά μόλις η γουλιά κατεβεί, πικραίνει λιγάκι, σε αντίθεση με την Kasteelbier που έχει πιο πολύ δύναμη, αεροδυναμικά υπερέχει σε γεύση και αφήνει μια γλύκα στον πιλότο της όταν αποκτά το πλεονέκτημα.

FOX 3 λέει η Kasteel και οριακά κερδίζει το πλεονέκτημα σε ένα ομολογουμένως πολύ δύσκολο Dogfight. O ουρα(νίσκ)ος είναι δικός της!


7 σχόλια:

Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ είπε...

ΦΟΒΈΡΗ Η ΣΚΈΨΗ...

rockordie είπε...

Την προηγούμενη εβδομάδα σε αναμονή της έναρξης της Formula 1 το κείμενο ήταν για αγώνα αυτοκινήτων.
Αυτή την εβδομάδα όπως ξέρουμε σειρά έχει η παρέλαση και οι σχηματισμοί των μαχητικών θα είναι για άλλη μια φορά στο μενού.

Συγχαρητήρια που καταφέρνετε να συνδυάζετε τα κείμενα/παρουσιάζεις με την επικαιρότητα.

Brewtus_Tripelius είπε...

Συγχαρητήρια και από μένα για την φοβερή ιδέα-- το ποτηράκι της Kasteel φαίνεται άψογο (έχω φετίχ με τα δισκοπότηρα). Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά είναι στα υπόψιν. ο κ. Jackson την έχει στην Βίβλο του.

greektrappist είπε...

Rockordie, έχεις δίκιο, πριν από λίγο με ξύπνησε ένας ζευγάρι μαχητικών που πετούσε στον αττικό ουρανό. Θα έπαιρνα όρκο ότι ήταν δύο Kasteel:)

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΡΦΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΠΥΡΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα σας,
μετά τιμής σας ανακοινώνουμε ότι στα Δυτ. προάστεια της Αθήνας ξεκινά η μεγάλη περιπέτεια της ιδιωτικής ζυθοποίησης!! Παρακαλείστε όπως στοχεύσετε τις προσευχές σας προς τον ευγενή μας στόχο και εις ανταμοιβήν δεσμευόμαστε να επιτρέψουμε ( σε όποιον έχει τα... άντερα, γιατί εμείς αμφιβάλλω ότι θα το τολμήσουμε) να γευτεί τον καρπό του κόπου μας...

ΥΓ: συμβουλες, tips & hints κι ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να μας φανεί χρήσιμο καλοδεχούμενο.

Ανώνυμος είπε...

Η Kasteel καλυτερη απο την Chimay Rouge???Βλασφημοι!!!Πλακα κανω...Προτιμησεις ειναι αυτες...Προσωπικα προτιμω την πιο ραφινατη γευση της chimay...πιο ψαγμενη απο την πιο "εμπορικη" και mainstream γευση της Kasteel...