Τετάρτη, Ιουλίου 16

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

AAAAABATON (ΞΑΝΑ)ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Με εχεμύθεια και διακριτικότητα, επιλογές από όλον τον κόσμο και σπέσιαλ μπυροκριτικές.

Καλά καταλάβατε:  Προσεχώς το Μπυρολόγιο επανέρχεται - μετά από μια παρατεταμένη απουσία, την οποία ευελπιστώ ότι θα μας συγχωρήσετε: οι ραγδαίοι ρυθμοί του μεσοαστικού ελληνικού modus vivendi οδήγησαν σε μια πρόσκαιρη αποξένωση από τον κόσμο της μπύρας.

Και όμως, οι μεγάλες αγάπες ειναι παντοτινές.

Οι γυναίκες προδίδουν, οι μπύρες ποτέ.

Η δουλειά είναι σκλαβιά, η μπυροποσία ηδονη.

Μείνετε συντονισμένοι. Δεκτές προτάσεις για νέα θέματα που αφορούν στην κοινωνιολογία της μπύρας.

xxx

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπυρολόγιο, ε? Χμμ... Ενδιαφέρον :) Θα ξανάρθω!! Καλώς σε βρήκα!

rockordie είπε...

Welcome back

Ελπίζω η "πρόσκαιρη αποξένωση" να αναφέρεται στον κόσμο του ίντερνετ και όχι της μπύρας.

Ανώνυμος είπε...

Χαρμόσυνα τα νέα λοιπόν! Μιας και ζητηθήκαμε να κάνουμε προτάσεις, ας τολμήσω να κάνω μια. Προσωπικά θα μου άρεσε να δω έναν κατάλογο από μπύρες που υπάρχουν Ελλάδα (ντόπιες και εισαγόμενες) άσχετα με τον αν τις έχετε δοκιμάσει εσείς προσωπικά..

Ανώνυμος είπε...

ante re paidia pou eiste toso kairo
???

greek tv είπε...

άντε ρε... ήπιαμε όλο τον κόσμο για να σας (ξανα)βρούμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Άντε επιτελούς, που ήσασταν;
Καλώς ήρθατε.

DEbier είπε...

Epitelous..!!!!
sas eixa anakalypsei ligo prin ...exafanisteite kai poly lipi8ika.

Ανώνυμος είπε...

σας χαιρετω! ποτε θα εχουμε καποιες ξεναγησεις στις χωρες του νεκταρ που ονομαζεται μπυρα;!

KitsosMitsos είπε...

βρε βρε βρε τα παιδιά. Για να δούμε τι θα δούμε.
Άντε γιατί πολύ μας λείψατε!
Καλημέρεςςς

mantz είπε...

Καλή επιστροφή και καλή συνέχεια. Πιθανό θέμα για μπλα-μπλα και ανταλλαγή απόψεων (και χωρίς ιδιαίτερο βάθος - ότι πρέπει για καλοκαίρι): Συμμετέχετε σε ξένα ζυθο-σάιτ όπως τα beeradvocate.com, realbeer.com; Ποιες οι εντυπώσεις σας;

Ανώνυμος είπε...

επιτελους.. παντως οι μπυριτσες δεν σταματησαν οσο καιρο λειπατε. συνοδευομενες απαραιτητως απο μπυρομεζεδες εννοειται.. καλη αρχη και παλι!

Brewtus_Tripelius είπε...

mantz, και οι δυο ιστοτόποι που αναφερες ειναι απο τους αγαπημένους μας. Και μαλιστα προκειται για εξαιρετικα εργαλεια ζυθογνωσίας. Συχνα πυκνα παραπεμπουμε εκει, ιδιως οταν προκειται για βαθμολογίες μπύρας!

Rat είπε...

Σας εύχομαι καλή επιστροφή
και πιστεύω πως οφείλω στο ιστολόγιό
σας ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ''ηλεκτρονικη'' μύηση στον κόσμο της μπυροποσίας.

MaRia είπε...

σας βρισκω πολυ ενημερωμενους και χαιρομαι ιδιαιτερα γι αυτο ο αντρας μου ειναι εραστης των Βελγικων μπυρων του ταγματος των Τραπιστων επειδη μενουμε Ροδο οι επιλογες μας ειναι περιορισμενες σε μερικες ομως ημερες που ανεβαινουμε Θεσ/νικη θα ηθελα να του αγορασω Orval Achel Westmall Rochefort kai westrleteven γνωριζει καποιο μια καβα που να μπορεσω να τις βρω ? Σας ευχαριστω πολυ

Ανώνυμος είπε...

Τripelius σας καλωσορίζω ως άσωτους υιούς. Δεν ντρέπεστε να μας αφήνετε χωρίς μπυροκαθοδήγηση τόσους μήνες. Με αναγκάσατε για να πνίξω τον καημό να προχωρήσω σε μπυροπαραγγελίες απο διαδικτυακές κάβες...

Mαράκι λίγο δύσκολο να βρεις Westvleteren στη Θεσσαλονίκη - στην Ελλάδα γενικότερα (επιφυλάσομαι μήπως έχουν σε καμιά Μονή Βατοπεδίου...) Περιορίσου καλύτερα στις υπόλοιπες μοναστηριακές.

Mutant Pig είπε...

Πολύ καλή δουλειά το blog σας και δίνει σπουδαίες πληροφορίες.Αλλά ρε μάγκες χαλαρώστε λίγο με κάποια θέματα.Το ότι ο Έλληνας δεν έχει μπυροκουλτούρα δεν είναι και για χλεύη,έλεος.Δεν υπήρχε στην παράδοση μας και όπως και η δική μας παράδοση δεν υπάρχει αλλού.Λογικό ε?
Σιγά σιγά όμως αρχήζει να κερδίζει έδαφος η μπίρα και να αυξάνονται οι μπιραρίες και στην περιφέρεια.Η προσπάθεια σας είναι ένα λιθαράκι προς αυτό το βήμα.
Θα μάθουμε και εμείς οι "άσχετοι" τι εστί μπίρα και δεν θα πίνουμε κάτουρο με ανθρακικό :)
Κακοί μαθητές δεν υπάρχουν αλλά κακοί δάσκαλοι και από ότι έχω διαβάσει ως τώρα είστε καλοί δάσκαλοι,διαχειριστές και αναγνώστες.
Καλή συνέχεια