Δευτέρα, Ιουλίου 19

PULP … more than fiction




Ο Q. Tarantino έβαλε φαντασία και το έκανε ταινία. Ο Σάκης και οι συνεργάτες του βάζουν πολύ μεράκι και δημιουργούν ένα καφεζυθοπωλείο που μπορεί να υπερηφανεύεται ίσως για την καλύτερη σχέση τιμής προς ποιότητα στην Αθήνα.

Το PULP στην οδό Βεΐκου 5 στο Κουκάκι, διαθέτει πλειάδα από Τσέχικες μπύρες για όλα τα γούστα και κυρίως για όλα τα βαλάντια. Με τιμές που δεν ξεπερνούν τα 4,5 € ανά φιάλη σίγουρα θέτει νέα πρότυπα στο αθηναϊκό ζύθο - γίγνεσθαι. Στα πλεονεκτήματα και το οικονομικό φαγητό, η εξαιρετική εξυπηρέτηση, και για εμένα προσωπικά οι καθαρότεροι χώροι υγιεινής που έχω συναντήσει εντός συνόρων.

Στα μειονεκτήματα η απουσία ετικετών των Πατριαρχών του είδους Βέλγων, των φιλόδοξων Ολλανδών και των Γερμανών. Στα μείον και η απουσία σαλατών πλην ξυνολάχανου στον κατάλογο. Τα λουκάνικα είναι πολλά και χορταστικά στο πιάτο αλλά τα είδη είναι λίγα και θα συνιστούσαμε ένα δυο τύπους επιπλέον, να γαργαλάμε γευστικά τον ουρανίσκο μας. 

Δεν βλέπω ειλικρινά κανένα λόγο να προτιμήσετε άλλη μπυραρία της περιοχής - οι γνώστες γνωρίζουν - που διαθέτει μεν περισσότερες ετικέτες τις οποίες προσφέρει σε πανάκριβες τιμές, ξεροσφύρι, με επιεικώς απαράδεκτη εξυπηρέτηση, μετριότατο φαγητό, και χώρους υγιεινής κάτω του μετρίου. Χαιρετίζουμε την προσπάθεια των παιδιών και συστήνουμε ανεπιφύλακτα μια επίσκεψη στο PULP. Άλλωστε είναι μόνο 30 μέτρα από το σταθμό του μετρό παραπλεύρως του νέου Μουσείου Ακροπόλεως.

Παιδιά σας ευχόμαστε τα καλύτερα, keep up the good work, και εμείς μαζί σας.  

Τιμές : ☼☼☼☼☼

Ποιότητα :  ☼☼☼½

Εξυπηρέτηση : ☼☼☼☼☼

Ποικιλία : ☼☼½

Καθαριότητα :  ☼☼☼☼☼

Περιβάλλον : ☼☼☼½

10 σχόλια:

milton είπε...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Πραγματικά ενδιαφέρον πρόταση για έξοδο. Θα το επισκεφτώ σύντομα.

Πολύ σημαντικό αυτό που λες για την καθαρότητα των χώρων υγιεινής, που ίσως με κάνει να δοκιμάσω και την κουζίνα του, αφού όπως είναι γνωστό τώρα τελευταία δεν τρώω ποτέ σε μπυραρίες λόγω του ότι είναι απαράδεκτοι 9,9 στους 10 επαγγελματίες.

Θα ήθελα όμως να είχε και κάποιες Βελγικές για απεριτίφ και κάποιες γερμανικές μεγαλύτερη ποικιλία.

The Dark Chef είπε...

Οι πολύ καλές τιμές απ' ότι βλέπω, είναι ένα μεγάλο συν!
Ποικιλία μεγάλη δεν υπάρχει πράγματι, αλλά μια επίσκεψη/δοκιμή δεν βλάπτει!

Raclettist είπε...

@ Milton σου το συστήνω ανεπιφύλακτα και βεβαίως θα είναι χαρά μου να τσουγκρίσουμε ποτήρια παρέα....

@ The Dark Chef...το ίδιο ισχύει και για σένα...το διαδίκτυο φίλοι είναι μόνο το μέσον...από κοντά μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα...Welcome to our blog

Chalice είπε...

Αν και οι Τσέχες δεν είναι η Νο1 προτίμησή μου, συνδυάζονται πολύ καλύτερα με φαγητό απ' οτι οι Βέλγικες, οπότε... αν είναι ν' ανοίξει ακόμα ένα ζυθεστιατόριο στην Αθήνα, δε βλέπω γιατί αυτό να μην είναι "τσέχικο";

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλτατε Raclettist... θα το επισκευθούμε βεβαίως βεβαίως

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ PULP ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΜΠΥΡΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΟΜΙΞ.ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟ PULP ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ.ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΓΑ.ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΝΟΙΩΣΑ ΣΑΝ ΣΤΕΚΙ ΜΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ.ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οντως το pulp εχει κανει καταπληκτικη δουλεια και επιπλεον τα παιδια εχουν σωστες τιμες. Αξιζουν την υποστηρηξη μας οχι επειδη θελουμε να τους παονεψουμε, αλλα επειδη την κερδιζουν με τις τιμες, την εξυπηρετηση και την καθαριοτητα τους.

Αν ηταν ολες οι μπυραριες σαν το pulp, ισως μια μερα να ειχαμε τιμες ευρωπης...

Ανώνυμος είπε...

Βρηκα το blog και αυτη την καταχωρηση οταν εψαχνα πληροφοριες για το μαγαζι.
Εχω παει μεχρι στιγμης τρεις φορες και εχω να πω τα καλυτερα. Απιστευτες τιμες σε μπυρες και φαγητο, πεντοκαθαρος χωρος και γρηγορη εξυπηρετηση. Αξιζει να το επισκεφτειτε οσοι ειστε απο Κεντρο-Αθηνα.

KitsosMitsos είπε...

Πήγα προχθές. Ειδικά η τσέχικη σε κανάτα ήταν όλα τα λεφτά.
Τεράστιο μειονέκτημα ο απίστευτος καπνός. Μέχρι και οι ίδιοι δεν άντεχα και άνοιγαν περιστασιακά τις πόρτες. Είπαμε να καπνίζουμε αλλά όχι και έτσι...