Κυριακή, Οκτωβρίου 18

Brugsbierfestival - Φεστιβάλ Μπύρας Μπρυζ 2009


Φίλες και φίλοι με πολύ χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Greeksforbeer θα ταξιδεψει στη γραφική πόλη της Bruges στις 14 και 15 Νοεμβρίου με σκοπό να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας από εκεί που χτυπάει η καρδία της παραγωγής του ευλογημένου ποτού.

Ο Raclettist και ο Quadrupelius το πήραν απόφαση να ταξιδέψουν για να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας από ένα αυθεντικό φεστιβάλ μπύρας. 67 διαφορετικές ετικέτες, 6 (έξι) τραπιστικές και πολλές άλλες όλες μαζί στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, δίπλα στο πασίγνωστο καμπαναριό του Belfry. Η σκέψη και μονό αρκεί να σε κάνει να μετράς τα λεπτά μέχρι το πρωινό της 14ης Νοεμβρίου που αναχωρούμε από το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα των διοργανωτών, στην είσοδο θα μπορούμε να αποκτήσουμε στην τιμή των 3€ το δοκιμαστικό ποτήρι των 15cl και μάρκες προς 1,25€ έκαστη. Οι διοργανωτές ισχυρίζονται ότι κάθε γέμισμα θα αντιστοιχεί σε μια μάρκα, όπου θα δίνεις το ποτήρι σου το όποιο θα καθαρίζεται και θα γεμίζει με την μπύρα της επιλογής σου. Παρόντες θα είναι οι ζυθοποιοί οπότε ευελπιστούμε ότι τουλάχιστον αρχικά θα έχουμε την απαραίτητη διαύγεια ώστε να τους ζητήσουμε μερικές πληροφορίες.

Επειδή ούτε είμαστε ούτε ποτέ ισχυριστήκαμε ότι είμαστε αυθεντίες, αναμένουμε από εσάς να μας πείτε, εάν θέλετε, τι πληροφορίες θα σας ενδιέφερε να σας μεταφέρουμε από το ταξίδι μας. Ευελπιστώ προσωπικά στη νέα μας εποχή μέσα από το ιστολόγιο αυτό, να έχουμε μια σχέση πιο διαδραστική και συνάμα πιο διασκεδαστική για όλους μας.

5 σχόλια:

KitsosMitsos είπε...

Προσκύνημα στην πόλη-ναό της μπύρας. Πολύ καλά θα περάσετε ;-)
Αναμένουμε την ανταπόκρισή σας εναγωνίως!

Raclettist είπε...

Όσοι πιστοί προσέλθετε....KitsosMitsos..!!

Nίκος Μαυρής είπε...

Nα πω πως δε ζηλεύω επειδή ήμουν στη Μπρούζ το Σεπτέμβρη, θα είναι μέγιστο ψέμα... Ζηλεύω και παραζηλεύω!
Άσε που είμαι σίγουρος πως το φεστιβάλ από πλευράς συμμετέχοντων ζυθοποιών θα είναι πολύ καλύτερο απ' το mainstream Belgian Weekend...
Άσε και που η διαδικτυακή παρέα που μαζεύτηκε υπόσχεται από μόνη της τρελό κέφι...

Dokimos είπε...

Mpravo paidia, epitopio reportaz dipla stis anoixtes kanoules! :)
auta einai ta wraia!

panagiof είπε...

Tha ta poume paidia....mixos, H. lupulus, panagiof kai stavros22 tha eimaste oloi ekei!

Tha ta perasoume teleia!