Κυριακή, Δεκεμβρίου 13

Αυτοδιαχειριζόμενο μπυροστέκι

Μπορεί να φανεί ακραίο σε πολλούς, αλλά για μένα αποτελεί λύση.
Ενα "μπυρορεσάλτο" ανυπάκουο στους φαιδρούς νόμους της αγοράς, με πολλή αυτοδιαχείριση, καλή διάθεση και χωρίς πετρέλαιο για σόμπα ή εντριβές...


An oppressive government is more to be feared than a tiger, or a beer.
Confucius

5 σχόλια:

kikop80 είπε...

Αν υπάρχει επίσημη πρόταση σφυρίξτε!
Ρεφενε γιάφκα, με αυτοσχέδιους μεζέδες!!!
Όλοι μαζεμένοι στο μεγάλο μακρύ ξύλινο τραπέζι!!!
Και για αυτοσχέδια μπύρα???
:-)

greektrappist είπε...

kikop80, έπιασες το νόημα:)
Μπύρα μπορούμε να φτιάχνουμε δική μας, ενώ ίσως υπάρχουν τρόποι να βρίσκουμε βαρελίσια σε καλή τιμή από Έλληνες ζυθοποιούς.
Τώρα για ξένες ετικέτες, θα πρέπει λίγο να δούμε πώς θα δημιουργήσουμε το δικό μας κανάλι...

kikop80 είπε...

Χμμμ, ίσως σαν σύλλογος ή κάτι παρόμοιο να βοηθούσε? Δεν ξέρω γιατί προκύπτουν διάφορα θέματα έτσι, νομικά κλπ.
Απαραίτητο μια βαυαρή γκαρσόνα!!!
:-D

Raclettist είπε...

Greektrappist χαίρομαι που σε βλέπω να ανοίγεις τους ορίζοντες σου, η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα από σένα, αλλά επικροτώ την κίνηση, και δηλώνω παρών. Είναι καιρός να περάσουμε από τα λόγια στα έργα, και από ότι αντιλαμβάνομαι, υπάρχει ισχυρό ρεύμα αλλαγής στην ελληνική σκεπτόμενη μπυροκοινωνία.
Hasta la Victoria cervezamigos!!!

H. Lupulus είπε...

1. Ως "καθαρόαιμοι" Έλληνες, είμαστε των άκρων. Από την βολή ή την απραξία των λόγων, στον υπέρμετρο ενθουσιασμό των έργων (να τα κάνουμε όλα, αμέσως και γρήγορα).Πολύ σωστά επισημαίνει ο kikop80 την νομική διάσταση του θέματος. Ψυχραιμία Μπυρο-σύντροφοι! Άλλωστε...

2. Βασικό σημείο της Τακτικής: Για να είναι καίριο το πλήγμα πρέπει να είναι σωστά και προσεκτικά οργανωμένο. Ή αλλιώς: μια "καλή" Ιδέα είναι τόσο καλή όσο και το πλάνο υλοποίησής της! Χρειάζεται επομένως "Ζύμωση"! Και δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς πιο ειδικός από εμάς πάνω στο θέμα αυτό! :-)

3. Είναι πάντως ενθαρρυντική η διαπίστωση του ρεύματος αλλαγής.Δεν θα ήθελα όμως να περιοριστεί μόνο στην "ελληνική σκεπτόμενη μπυροκοινωνία" (ως αυτή να είναι ένα πολύ κλειστό club). Η βασική αποστολή του σκεπτόμενου είναι να δημιουργεί σκεπτόμενους!

4. Stay tuned!